Kohnstamm-onderzoekers vertegenwoordigd op de ORD 2019

Op 26, 27 en 28 juni vindt de ORD 2019 plaats in Heerlen bij de Open Universiteit, Zuyd Hogeschool en ROC Arcus College. Thema van deze dag voor onderwijsonderzoekers en onderwijsprofessionals is Onwijs Onderwijs.

ORD 2019

Kohnstamm-onderzoeker Wouter Schenke nodigt onderwijsonderzoekers en lerarenopleiders uit om aan te schuiven bij de speciale activiteit die de divisie Leraar & Lerarenopleiding organiseert. Op donderdag 27 juni om 16 uur maken we een wandeling door de omgeving van de campus. De bedoeling is nadere kennismaking met andere geïnteresseerden in onderzoek naar leraren en lerarenopleiding. Tijdens de wandeling stellen we kennisvragen over actuele onderzoeken en thema’s die ons binden. Een mooie gelegenheid om meer mensen te leren kennen en op de hoogte te raken van actuele thema’s.

Kohnstamm-onderzoeker Guuske Ledoux presenteert: Hoe gaat het met thuiszitters in passend onderwijs op het symposium in de divisie beleid en organisatie, passend onderwijs.

Yolande Emmelot presenteert een poster in het postersymposium ‘Leren voor de toekomst’. Dit symposium bevat meerdere posterpresentaties van  onderzoeksresultaten van NRO projecten praktijkgericht onderzoek 2015-2018.

Verdere informatie over de ORD 2019