Webinar ‘Taaldenken in spel’

Meld je nu aan voor het webinar op donderdag 20 mei van 15.30-16.45 uur


Webinar doen-alsof-spel

Alle professionals die kinderen graag zien spelen en die weten hoe boeiend en leerzaam doen-alsof-spel met, van en voor jonge kinderen kan zijn, nodigen we graag uit voor ons webinar Taaldenken in spel, op 20 mei.

Professionaliseringstraject pedagogisch medewerkers en kleuterleerkrachten

In het project Taaldenken in spel heeft een team van onderzoekers en professionals in de kinderopvang een professionaliseringstraject ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers en kleuterleerkrachten. Doel is het stimuleren van doen-alsof-spel van kinderen door observeren, meedoen, volgen en uitdagen. Interactievaardigheden die jonge kinderen helpen om meer diepgang in hun spel te bereiken staan centraal. Taal- en denkontwikkeling en samenspel groeien mee.

Webinar voor pedagogisch coaches, opleiders en andere specialisten

In de webinar richten we ons op pedagogisch coaches in de kinderopvang, jonge kindspecialisten, ib’ers en taalcoördinatoren, trainers en docenten aan opleidingen voor pedagogisch medewerkers. We presenteren de ins en outs van het professionaliseringstraject, het onderzoek en de praktijkervaringen van een van de pedagogisch coaches die met de aanpak heeft gewerkt.

We hopen dat je erbij bent!

Projectteam

Marianne Boogaard en Annemiek Veen (Kohnstamm Instituut), Resi Damhuis (Taaldenken.nu), Eefje van der Zalm (Marnix Academie), Annerieke Boland (iPabo), Pedagogisch coaches en medewerkers Columbus Junior en Spelenderwijs

Meld je hier aan!

aanmelden kan tot uiterlijk 19 mei 2021