De gebruikersblik op elektronisch leren en managen

De gebruikersblik op elektronisch leren en managen

In opdracht van Kennisnet voert Kohnstamm Instituut een onderzoek uit naar de gebruikersblik van elektronische leeromgevingen en learning management systemen in het primair en voortgezet onderwijs. De resultaten worden halverwege 2023 verwacht.

Aanmelden

Heeft jouw po/vo school in de afgelopen 3 jaar een nieuwe digitale leeromgeving (DLO) gekozen? Of werk je als onderwijsadviseur en help je scholen in dit keuzeproces? Dan komt Kohnstamm Instituut graag in contact met jou! We voeren i.s.m. Stichting Kennisnet een kwalitatief onderzoek uit naar het DLO-keuzeproces: welke stappen neem je, waar liggen de grootste uitdagingen en bleek de keuze op papier ook in de praktijk de juiste?

Wil je (a) meer informatie over dit onderzoek of (b) je aanmelden voor het onderzoek dat bestaat uit een eenmalig online interview in mei/juni? Stuur dan een bericht naar hmeijer@kohnstamm.uva.nl.

Het onderzoek resulteert in een aanpak voor het DLO-keuzeproces dat op de Kennisnet website zal worden gepubliceerd. Zo draag je met een uurtje van jouw tijd bij aan een nog beter DLO-keuzeproces van andere scholen!

Projectleider en andere betrokkenen:

Hajo Meijer, Merlijn Karssen, Marion van Binsbergen, Annabel Vaessen

Opdrachtgever: Kennisnet

Looptijd: november 2022 – augustus 2023